Aanmelden: voor de tochten :

klik hier

Tenminste 2 dagen te voren i.v.m. de organisatie rond het transport. (wel of geen trailer, wie rijdt ? etc.)

 

 

 

 

Extra informatie

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Zwembadtrainingen

De zwembadtrainingen seizoen 2018/19gaan weer beginnen! De trainingen voor de komende 5 maanden zijn gebaseerd op het succes van de vorige keren.

De data van de trainingen zijn 16/11, 14/12, 11/1, 6/2 en 6/3 (zie de website/facebook). Let wel: dit zijn alle vrijdagavonden.

De opzet van de zwembadtraining is dezelfde als de vorige keren. Het doel van de training is een goede vaartechniek en bootbeheersing, het verminderen/wegnemen van de angst voor omslaan, de ander kunnen redden en zelf gered kunnen worden en voor diegenen die dit willen de eskimorol. In principe wordt de training aangepast aan je eigen behoefte en je niveau. Er wordt zoveel mogelijk in tweetallen geoefend. De training is van 19.30 tot 21.00 uur en is toegankelijk voor leden van Aquavite en een enkeling van elders.  De training begint om 19.30 uur en duurt anderhalf uur, dus kom op tijd. Er zit een opbouw in de training naar steeds moeilijker technieken. Probeer alle trainingen te volgen. Er zijn 2 trainers: Leen en afwisselend Gerard en Ton. De watertemperatuur van beide baden is 30 gr Celsius; dus oefenen in zwembroek/spatzeil  en zwemvest. Niet oefenen in neopreen ivm oververhitting!! Diegenen die meedoen moeten hun eigen (brandschone!) kajak op de trailer leggen of ervoor zorgen dat een brandschone! oefenkajak op de trailer ligt met peddel. Vertrek van de trailer vanaf de loods om 18.45 uur. Er is hulp nodig bij afladen en opladen van de trailer! Verder meenemen neusklem, drinken en evt paddlefloat.

Graag voor elke training opgeven bij Leen via leen.braber