Aanmelden: voor de tochten :

klik hier

Tenminste 2 dagen te voren i.v.m. de organisatie rond het transport. (wel of geen trailer, wie rijdt ? etc.)

 

 

Extra informatie

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Zomertraining bij kanovereniging Aquavite


Vanaf 10 juli is er vijf weken lang elke woensdagavond training van 19.00 tot ongeveer 20.30 uur bij kanovereniging Aquavite tegen een geringe vergoeding! Deze uitnodiging geldt voor iedereen, die in Almere woonachtig is, 14 jaar of ouder is en een zwemdiploma heeft. Getraind wordt op het Gooimeer of op de binnenwateren van Almere onder deskundige leiding van Ton, Jan en Leen. Veiligheid staat voorop.

Wil je meer weten, kom dan woensdagavond 3 juli om 18.45 uur naar de kanovereniging of meld je aan via bestuur@aquavite.nl. Je krijgt dan uitgebreide informatie.

Wacht niet te lang, want er kunnen slechts ACHT mensen meedoen.

Jubileum
Kanovereniging Aquavite bestaat 35 jaar en kent een traditie van varen met kajaks op groot water, zoals het Markermeer, IJsselmeer, de Wadden en de zee. Maar er wordt ook op kleinere wateren gevaren met kajaks, toerkano’s en open kano’s, zoals de Canadese kano. Het gevoel om met een kwetsbare boot het water te bevaren, de natuur te bewonderen en te genieten van een zonsondergang vanuit de kano is overweldigend. Hiernaast zijn er activiteiten zoals het wildwater varen en brandingvaren. ’s Winters zijn er trainingen in het zwembad, waarbij allerlei technieken worden geoefend.

Meer informatie op de website www.aquavite.nl en Facebook
Adres: Kanovereniging Aquavite, Sluiskade 19 Almere-haven

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Kanokampeerweekend 23-25 augustus


Vanuit een vaste plek gaan we weer heerlijke tochten varen. Korte afstanden, lange afstanden, kano’s, canadees, veel ervaring weinig ervaring, indeling naar wens, alles en iedereen kan mee.(Alleen leden + partner)

Belangstelling / informatie bestuur@aquavite.nl